Ervaringen

Vijfhonderd mensen hebben voor ons Slim10 getest. Ze volgden een kuur van 27 dagen en lieten zich in deze tijd begeleiden door iemand van een afslanksalon bij hen in de buurt. Alle proefpersonen hadden bij het begin de test overgewicht, het gemiddelde BMI van de groep lag op 28.6.

De deelnemers aan onze test waren erg tevreden over de afslankkuur. In de eerste week moesten de deelnemers af en toe even door de zure appel heen bijten, maar al snel voelden de deelnemers zich een stuk fitter en energieker.

Een aantal van de proefpersonen was in het begin een beetje sceptisch over de noodzaak voor persoonlijke begeleiding. Dit veranderde na verloop van tijd omdat de coaches veel concrete tips gaven die van toepassing waren op de persoon. Je bent iets meer tijd kwijt aan persoonlijke begeleiding, maar uiteindelijk kwam het de resultaten ten goede. Dit is in lijn met wetenschappelijk onderzoek dat laat zien dat begeleide afslanktrajecten succesvoller zijn (bron).

Na afloop van de test hebben de deelnemers zichzelf opnieuw gewogen. Het gemiddelde BMI van de deelnemers was gedaald van 28.6 naar 26.9. Dit komt neer op een gemiddeld gewichtsverlies van 5.1 kilogram. Het belangrijkste was dat de deelnemers het idee hadden dat hun lichaam nu op een andere, gezondere manier omgaat met energie.

De resultaten van ons onderzoek

[wp-review]